Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε αυτόν τον παράδεισο διακοπών. Στο δυτικό τμήμα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, στην Κρήτη, στους πρόποδες στα Λευκά Όρη, ακριβώς πάνω στην παραλία των Χανίων, στο χωριό Γεράνι κοντά στον Πλατανιά, σας καλωσορίζουμε στο Ξενοδοχείο Apartments Caretta Beach.

Πόλη Χανιών

Chania is a riveting city full of intriguing contradictions and breadth of beauty. The architecture is a combination of archaeological, Venetian and modern buildings.

Κοντά παραλίες

Μακριά από τις τουριστικές μάζες, η παραλία στο Γεράνι προσφέρει ένα γαλήνιο τοπίο για να χαλαρώσετε. Το πεντακάθαρο νερό και η καθαρή άμμος είναι οι λόγοι για τους οποίους η ακτή αυτή βραβεύεται με γαλάζια σημαία κάθε χρόνο. Ένας ναυαγοσώστης είναι επίσης παρών οι ενήλικες όσο και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα ασφαλές κολύμπι.

Παγκόσμιες διάσημες παραλίες

Λίγα μόλις λεπτά από τα διάσημα παραθαλάσσια θέρετρα του Πλατανιά, η Αγία Μαρίνα και η τέλεια βάση για να ανακαλύψετε την Κρήτη είναι οι διάσημες παραλίες στα Φαλάσαρνα, του Ελαφονησίου και της λιμνοθάλασσας του Μπάλου.