Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε αυτόν τον παράδεισο διακοπών. Το κατάλυμα μας βρίσκεται στο δυτικό μέρος του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, της Κρήτης, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, ακριβώς πάνω στην παραλία, στο χωριό Γεράνι κοντά στον Πλατανιά.

Πόλη Χανιών

Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη, γεμάτη με ενδιαφέρουσες αντιφάσεις και διαθέτει τεράστιο εύρος ομορφιάς. Η αρχιτεκτονική είναι ένας συνδυασμός αρχαιολογικών, βενετσιάνικων και σύγχρονων κτιρίων.

Κοντινές παραλίες

Μακριά από τις τουριστικές μάζες, η παραλία στο Γεράνι προσφέρει ένα γαλήνιο τοπίο για να χαλαρώσετε. Τα πεντακάθαρα νερά και η καθαρή άμμος είναι οι λόγοι για τους οποίους η ακτή αυτή βραβεύεται με γαλάζια σημαία κάθε χρόνο. Η παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη, τόσο ενήλικες όσο και παιδιά μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους με ασφάλεια.

Παγκόσμιες διάσημες παραλίες

Λίγα μόλις λεπτά από τα διάσημα παραθαλάσσια θέρετρα του Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας, είναι επίσης η τέλεια βάση για να ανακαλύψετε τις διάσημες παραλίες της Κρήτης όπως τα Φαλάσαρνα, το Ελαφονήσι και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου.